Баща ми Стоян Алексиев не е в хоспис. Това разкри синът

...
Баща ми Стоян Алексиев не е в хоспис. Това разкри синът
Коментари Харесай

В хоспис ли е Стоян Алексиев? Говори прочутият му син

Баща ми Стоян Алексиев не е в приют. Това разкри синът на артиста Алекс пред " България Днес ". В края на седмицата медия сътвори " новината ", че актьорът страда от тежка деменция. Тя се отключва от тъга и стрес, откакто Алексиев се пенсионира. За него се грижат в приют във Варна, настояват още злите езици.

" Не отхвърлям, че татко ми има здравословни проблеми, които няма да разясня. Той е у нас, дружно с майка ми, в София ", изясни синът на Алексиев. Доктор Василев от лекарската драма " Откраднат живот " не схваща от кое място идва информацията за проблемите на баща му.

" Идея си нямам по какъв начин " вкараха " татко ми в приют. И то до Варна. Няма такова нещо! В такива обстановки се чудя дали въобще има смисъл да се обръща внимание на сходни публикации и да им се дава публичност! По-добре е хората да не ги виждат и да ги подминават! ", сподели още за вестника надареният артист и заслужен правоприемник на баща си Алекс Алексиев.



" Честно да ви кажа, не искам да разясня странни хипотези! Ходим у тях с децата да се виждаме, на вечери, на разходки в паркове и планини - татко ми доста обича планините! ", споделя още Алекс.

Стоян Алексиев от няколко месеца не играе. Той изпадна от актьорите в Народния спектакъл. Започна да играе в провинцията, но поради пандемията салоните затвориха за дълго. В последните месеци артистът си стои у дома и справедливо почива след дългата си кариера. Стоян Алексиев взе участие в голям брой кино и телевизионни продукции, измежду които класическите " Вчера " и " Време разделно ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР